.

Egyedi szoftverfejlesztés Weblapkészítés Rendszerfelügyelet Számítógép kereskedelem Hálózatok kiépítése Adatrögzítés Szaktanácsadás

 

Számítógépek, eszközök beszerzése, javítása, karbantartása

 

kep

A hatékony munkához megfelelő munkaeszközre van szükség! Ez érvényes a számítógéppel támogatott munkára is.

A számítógépeket, és tartozékaikat forgalmazó vállalkozások ajánlatait böngészve bizonyára sokszor felmerült Önben a kérdés: „Vajon melyik lenne a legalkalmasabb?”.

Különösen fontos a jó döntés, ha kiemelt feladatra keres gépet (szerver, grafikai alkalmazás, kiadványszerkesztés). Igaz ez akkor is, ha nyomtatási megoldásokat keres (színes, vagy fekete-fehér, nagy mennyiségű oldalszám) egy felhasználó, vagy munkacsoportok számára

Segítünk a megfelelő eszközn kiválasztásban hasznos tanácsainkkal, vagy mi beszerezzük, összeszereljük, és üzembe helyezzük újonnan vásárolt számítógépét, nyomtatóját, scannerjét.

Cégünk nem halmoz fel feleslegesen nagy mennyiségű alkatrész-készleteket, hanem az adott pillanatban, az adott feladatra kiválasztott eszközöket az akkor elérhető legkedvezőbb áron  szerzi be. Így a raktározási költségeket nem kell árainkba beépíteni.

Csak neves gyártók minőségi termékeit építjük számítógépeinkbe!

A már üzembe állított gépekre helyszíni garanciát vállalunk, és biztosítjuk folyamatos működését. Bízza ránk toner, és festékpatron beszerzéseit. Az eredeti gyári utántöltő készletek mellett kapcsolataink révén a kedvezőbb árú utántöltéseket is elvégezzük.

Hívjon bennünket, és megoldódnak számítástechnikai eszközbeszerzési problémái

 

Vissza a "Szolgáltatásaink" oldalra