.

Egyedi szoftverfejlesztés Weblapkészítés Rendszerfelügyelet Számítógép kereskedelem Hálózatok kiépítése Adatrögzítés Szaktanácsadás

 

Egyedi szoftverek, rendszerek fejlesztése

 

Egyedi szoftver fejlesztésnek nevezzük annak a programnak a megírását, melyet az Ön vállalkozása számára készítünk el.

Az egyedi szoftver teljes mértékben igazodik vállalkozásának igényeihez.

Ha Ön, speciális megoldást keres, és nem talál a piacon olyan programot amely maradéktalanul kielégítené igényeit akkor Önnek a legjobb megoldást, a testreszabott szoftver!

Egyedi szoftver fejlesztés menete:

  1. Megbeszéljük a leendő megrendelővel az elképzeléseit, általában a cég telephelyén, hogy mi is átlássuk a cég felépítésté, adottságait, munkaerő lehetőségeit. A megbeszélés alapján árajánlatot adunk a megírásra kívánt szoftver elkészítésre.
  2. Ha az ajánlati árat nem fogadják el, akkor egy forintot sem számlázunk ki. A megbeszélés és az ajánlat adás a mi kockázatunk.
  3. Ha az ajánlatunk elfogadásra kerül, akkor elkezdődik a munka, ami a megírandó szoftver nagyságától függ, általában 1 hét és 3 hónap között szokott mozogni a kifejlesztés időtartama.
  4. Az egyedi szoftvert már az első lehetséges alkalommal telepítjük a cégnél, hogy a rendszerrel a jövőben dolgozó munkatársak ismerkedhessenek vele, próbálgathassák annak működését, és folyamatosan tudjanak javaslatokat tenni a további munkához.
  5. Az elkészült szoftvert feltelepítjük a megadott gép(ek)re és megkezdődik az oktatás

Az Önök számára készített egyedi szoftverekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre ingyenes telefononos segítségnyújtást biztosítunk munkaidőn belül.

 

Vissza a "Szolgáltatásaink" oldalra